Home 2017-05-03T17:50:00+00:00

Gebruik je stem.

Want je stem is meer dan alleen een drager voor woorden. Hij is uniek, en zegt veel over wie je bent. Use your voice is er voor iedereen die zich wil verdiepen in stemgebruik, op persoonlijk of professioneel gebied. Word bewust van je stem als krachtig en creatief expressiemiddel om contact of muziek te maken.

Workshop 24 juni:

Gebruik je stem en laat je horen!

Lees verder
“We hebben geleerd om meer vanuit het hart dan vanuit het hoofd te spreken. De boodschap komt zo veel beter over bij de ontvanger. Heel nuttig voor mezelf, maar zeker ook voor mijn werk!”
Marike, Jurist
“Laura leidt op zeer prettige en professionele manier het proces waarbij ze nooit het individu uit het oog verliest. In relatief weinig tijd kom je tot heel veel inzichten. Ze is to-the-point en helder, met veel humor.”
Annemare, Performer
“Laura is een prettige en vriendelijke stemcoach die me niet alleen goed inzicht heeft gegeven in mijn stem, maar ook in mijn verbale en non-verbale communicatie.”
Zinzi, Consultant
“Deelname als afdeling aan deze workshop versterkt de teamspirit, je leert elkaar op geheel andere wijze kennen. Bovendien werk je aan persoonlijke ontwikkeling. Het was een boeiende en inspirerende dag, van harte aanbevolen.”
Eric, Adviseur kwaliteit
“Laura creëert tijdens de lessen een ontspannen sfeer, die mij helpt om hobbels van spanning en schaamte te overwinnen. Bijna ongemerkt maakt ze zo de ruimte in mij vrij om alle facetten van mijn stem aan te spreken en die vrijmoedig te laten klinken.”
Bas, Predikant
“Lessen bij Laura zijn op maat, met deskundig advies om je basisniveau naar een hoger plan te tillen. Ze is inventief en wil graag weten wat je zelf wilt.”
Trieu, Singer-songwriter

Free your mind, and your voice will follow

Ah, the joy of singing! So many people love to sing, but a great deal of them has all kinds of hang-ups about their voice or singing in public. Why is that? Well, your voice, emanating from your own

OK, nog één keer over talentenjachten

De ironie van de mediacratie: het feit dat ik consequent aanbiedingen afwijs om mee te doen aan tv-talentenjachten, levert me om die reden juist persaandacht op. Deze week in Veronica Magazine.Ik heb vriendelijk bedankt om mee te doen aan Holland's

Say. But above of all, listen.

How come that we people, despite good intentions, often fail to understand each other? This is mainly caused by what you say, how you say and how you listen. What we sayIn conversation, most of us focus on what we