Home

Gebruik je stem.

Want je stem is meer dan alleen een drager voor woorden. Hij is uniek, en zegt veel over wie je bent. Use your voice is er voor iedereen die zich wil verdiepen in stemgebruik, op persoonlijk of professioneel gebied. Word bewust van je stem als krachtig en creatief expressiemiddel om contact of muziek te maken.

Stemcoaching

Communiceer met meer overtuiging en zeggingskracht.

Workshops

Laat je stem horen en word creatiever door muziek.

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren.

Studioverhuur

Voor eenvoudige audio-opnames in Amsterdam.

Stem maakt wie je bent

Moet je voor een groep spreken, maar heb je last van plankenkoorts ? Wil je duidelijker spreken, of beter leren presenteren? Als je wilt communiceren met meer overtuiging en zeggingskracht, kun je met behulp van een stemcoach je stemgebruik verbeteren.

“We hebben geleerd om meer vanuit het hart dan vanuit het hoofd te spreken. De boodschap komt zo veel beter over bij de ontvanger. Heel nuttig voor mezelf, maar zeker ook voor mijn werk!”

Marike

Jurist

“Laura leidt op zeer prettige en professionele manier het proces waarbij ze nooit het individu uit het oog verliest. In relatief weinig tijd kom je tot heel veel inzichten. Ze is to-the-point en helder, met veel humor.”

Annemare

Performer

“Dankzij Laura weet ik nu dat zingen met lef iets is dat je kunt leren. Door techniek te gebruiken, door je in te leven in de tekst en door bewust te voelen wat je doet. Maar vooral door plezier te hebben.”

Elisabeth

Verpleegkundige

“Deelname als afdeling aan deze workshop versterkt de teamspirit, je leert elkaar op geheel andere wijze kennen. Bovendien werk je aan persoonlijke ontwikkeling. Het was een boeiende en inspirerende dag, van harte aanbevolen.”

Eric

Adviseur kwaliteit

“Laura creëert tijdens de lessen een ontspannen sfeer, die mij helpt om hobbels van spanning en schaamte te overwinnen. Bijna ongemerkt maakt ze zo de ruimte in mij vrij om alle facetten van mijn stem aan te spreken en die vrijmoedig te laten klinken.”

Bas

Predikant

“Lessen bij Laura zijn op maat, met deskundig advies om je basisniveau naar een hoger plan te tillen. Ze is inventief en wil graag weten wat je zelf wilt.”

Trieu

Singer-songwriter

USE YOUR VOICE

  • Laura Stavinoha
  • +31 (0)6 295 416 45
  • laura[at]useyourvoice.nl