Nieuwe EP online: From This World (Renditions)

Hij is klaar! Vanaf 12 mei kun je mijn nieuwe EP From This World (Renditions) streamen of downloaden bij iTunes, Spotify, Deezer, Google Play en Apple Music. Het afgelopen jaar heb ik live opnames gemaakt van liedjes van Zero 7, Minnie Riperton, Massive Attack, The S.O.S. Band en Yuna en ze op YouTube gepost. Daar krijg ik zulke leuke reacties op, dat ik heb besloten om de nummers uit te brengen.

De originele songs zijn rijk gearrangeerde nummers, maar mijn versies heb ik opgenomen met voornamelijk piano en zang. Zo blijft de essentie van deze stuk voor stuk tijdloze pareltjes helemaal overeind, en ontstaat er ruimte voor de tekst om stralend middelpunt te zijn. De meerstemmigheid die je hoort is trouwens ook live, gemaakt met vocale effecten die reageren op de harmonieën van de piano. Laat me weten wat je ervan vindt!

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.17.55

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren

Emotieregulatie

Meer grip op je stem via het autonome zenuwstelsel

Studioverhuur

Voor eenvoudige audio-opnames in Amsterdam.