Zangles

Zangles 2017-12-07T14:39:50+00:00

Ervaar het plezier in zingen

Misschien zing je al elke dag, of heb je nog nooit gezongen en voel je een drempel. En misschien wil je voor publiek optreden, of juist alleen maar voor jezelf zingen. Wat je doel ook is: als je op zoek bent naar je ware stemgeluid, ben je welkom bij mijn zanglessen. Want iedereen heeft aangeboren muzikaliteit en kan het plezier ervaren in zingen. Bovendien gebeurt er van alles in je hersens als je zelf muziek maakt, het is dus ook nog eens heel erg goed voor je! Door te zingen:

  • Train je je geheugen
  • Krijgt je immuumsysteem een boost
  • Verminder je stress
  • Kom je meer in contact met het hier en nu
  • Word je bewust van de zeggingskracht van je stem

Aandacht voor jouw individuele stem

In mijn zangles staat de ontwikkeling van jouw authentieke stemgeluid centraal, niet één bepaalde methode of techniek. Want iedere stem is uniek en niet te vergelijken met die van een ander. Ook maak ik geen strikte scheiding tussen pop en klassiek. Want ik werk in beide werelden en ben van mening dat het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Door het ontwikkelen van de juiste technieken kun je zingen wat je wilt, op een manier die bij jou past.

Je kunt bij mij terecht als je een bepaald repertoire wilt zingen, maar ook als je singer-songwriter bent en jezelf begeleidt op piano of gitaar. Ik werk met je aan het verbeteren van adem- en zangtechniek en interpretatie, zonder afbreuk te doen je eigen geluid. Muziektheorie, solfège, jezelf begeleiden en songschrijven kunnen ook aan bod komen als je wilt. De lessen vinden plaats in mijn studio in Amsterdam-West.

Tarieven 2018*

Proefles: € 40,-
60 minuten privéles: € 55,-
Strippenkaart voor 5 lessen: € 250,-
Strippenkaart voor 10 lessen: € 450,-

*inclusief btw.

Boek een zangles