Zangles

Ervaar het plezier in zingen

Misschien zing je al elke dag, of heb je nog nooit gezongen en voel je een drempel. En misschien wil je voor publiek optreden, of juist alleen maar voor jezelf zingen. Wat je doel ook is: als je op zoek bent naar je ware stemgeluid, ben je welkom bij mijn zanglessen. Want iedereen heeft aangeboren muzikaliteit en kan het plezier ervaren in zingen. Bovendien gebeurt er van alles in je hersens als je zelf muziek maakt, het is dus ook nog eens heel erg goed voor je! Door te zingen:

  • Train je je geheugen
  • Krijgt je immuumsysteem een boost
  • Verminder je stress
  • Kom je meer in contact met het hier en nu
  • Word je bewust van de zeggingskracht van je stem

Aandacht voor jouw individuele stem

In mijn zangles staat de ontwikkeling van jouw authentieke stemgeluid centraal, niet één bepaalde methode of techniek. Want iedere stem is uniek en niet te vergelijken met die van een ander. Ook maak ik geen strikte scheiding tussen pop en klassiek. Want ik werk in beide werelden en ben van mening dat het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Door het ontwikkelen van de juiste technieken kun je zingen wat je wilt, op een manier die bij jou past.

Je kunt bij mij terecht als je een bepaald repertoire wilt zingen, maar ook als je singer-songwriter bent en jezelf begeleidt op piano of gitaar. Ik werk met je aan het verbeteren van adem- en zangtechniek en interpretatie, zonder afbreuk te doen je eigen geluid. Muziektheorie, solfège, jezelf begeleiden en songschrijven kunnen ook aan bod komen als je wilt. De lessen vinden plaats in mijn studio in Amsterdam-West.

 

Tarieven 2020*

Proefles: € 40,- (60 minuten)

Lessen van 60 minuten
Losse les: € 55,-
Pakket van 5 lessen: € 262,50 (6 maanden geldig)
Pakket van 10 lessen: € 500,- (12 maanden geldig)

Lessen van 45 minuten
Losse les: € 41,25
Pakket van 5 lessen: € 197,- (6 maanden geldig)
Pakket van 10 lessen: € 375,- (12 maanden geldig)

* De prijzen zijn inclusief 21% btw. Als je onder de 21 jaar bent, hoef je geen btw te betalen. 

Optioneel
Koop je een pakket, dan kun je één van de lessen omtoveren in een opnamesessie  in mijn thuisstudio, voor een van de liedjes waar je aan werkt. Na afloop ontvang je een professioneel opgenomen en bewerkte opname van jouw zang. Je bepaalt zelf of je wel/niet van deze optie gebruik wilt maken.

Ervaringen van leerlingen


“In 2019 heb ik zanglessen bij Laura gevolgd. Ze is, om te beginnen, super leuk, slim en lief. Haar benadering in het doceren, die niet primair is gestoeld op techniek of specifieke kennis van toonladders, paste mij goed. Intuïtief, mentaal zonder houvast, wist m’n lichaam de toonhoogte te vinden. Laura stimuleert bevrijding, waardeert positief en zegt ook ‘probeer het nog een keer’; een cocktail van waarheden die ik als een veilige leeromgeving ervaar. Ze daagt uit tot groei, onderzoek, creativiteit en tempo. Ze is toegewijd en dienstbaar aan het leerproces van haar student.”
Ilona

“Dankzij Laura weet ik nu dat zingen met lef iets is dat je kunt leren. Door techniek te gebruiken, door je in te leven in de tekst en door bewust te voelen wat je doet. Maar vooral door plezier te hebben.”
Elisabeth

“Laura creëert tijdens de lessen een ontspannen sfeer, die mij helpt om hobbels van spanning en schaamte te overwinnen. Bijna ongemerkt maakt ze zo de ruimte in mij vrij om alle facetten van mijn stem aan te spreken en die vrijmoedig te laten klinken.”
Bas

Persoonlijke ontwikkeling

Via je stem bewust in ontwikkeling.

Stemcoaching

Communiceer met meer overtuiging en zeggingskracht.

Workshops

Gebruik je stem en laat je horen!

Gratis eBook

Maak van je stem je kracht - 7 tips.

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren.

USE YOUR VOICE