Bekijk de video van mijn boekpresentatie

Hoe kan ik het beste overbrengen waar VOICE over gaat en waarom ik het heb geschreven? In de vorm van een gesprek, vond ik. Tijdens de boekpresentatie in november heb ik me daarom laten interviewen door collega stemcoach en performer Margo van de Linde, die tevens aan de publicatie heeft meegewerkt als proeflezer. Een betere introductie tot mijn werk kan ik me niet wensen. Je kunt ons gesprek nu terugzien:

Het eerste exemplaar van mijn boek heb ik aangeboden aan de persoon die mij introduceerde in het werk van Dabrowski, begaafdheidsdeskundige Lotte van Lith. Lotte heeft het voorwoord geschreven en was een onmisbare bron van advies, inspiratie en steun tijdens het schrijfproces. Bij het terugkijken van deze video voel ik de alom aanwezige waardering en dankbaarheid voor elkaars werk.

Als laatste was er muziek en voerde ik twee vocale werken uit: mijn eigen compositie Shine en Dawn van Meredith Monk.

Het was een prachtige, warme en verbonden avond rondom de stem waarop alles ging zoals ik had gehoopt, en zelfs nog beter dan dat!

Bestel VOICE hier

Persoonlijke groei

Via je stem bewust in ontwikkeling

Emotieregulatie

Meer grip op je stem via het autonome zenuwstelsel

Book

VOICE: A Multifaceted Approach to Self-Growth and Vocal Empowerment

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren