Gebruik je stem en laat je horen!

Workshop voor particulieren | Gebruik je stem en laat je horen

14 november 2020  | 14:00 – 17:30 uur | Amsterdam West | investering: € 90,- (studenten en stadspashouders: € 80,-)

Ademhalen en praten: gelukkig gaat dit meestal vanzelf, zonder dat we er bij stil hoeven staan. Maar ervaar je weleens dat je buiten adem raakt of dat je stem niet doet wat je wilt, bijvoorbeeld tijdens een presentatie of sollicitatiegesprek? Of misschien heb je het gevoel dat je niet altijd wordt gehoord?

Hóe je iets zegt, is minstens zo belangrijk als wát je zegt. Doe mee aan deze workshop en:

  • Geef je zelfvertrouwen een boost door aan je stem te werken
  • Word bewust van je stemgewoontes en hoe je jezelf presenteert
  • Ervaar hoe houding, gedachtes en emoties je stem en presentatie beïnvloeden
  • Leer hoe ademhalings- en stemtechnieken je meer zeggingskracht geven

Er is plek voor maximaal 4 deelnemers, en dus veel individuele aandacht voor iedereen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw stem? Doe mee en schrijf je in: laura[at]useyourvoice.nl

Workshops voor bedrijven

copyright: Mustafa Hacalaki

Ervaringen van deelnemers

“Laura leidt op zeer prettige en professionele manier het proces waarbij ze nooit het individu uit het oog verliest. In relatief weinig tijd kom je tot heel veel inzichten. Na de workshop heb je concrete oefeningen en handvaten om zelf aan de slag te kunnen gaan. Laura is to-the-point en helder, met veel humor.”
Annemare, performer

“Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan met deze workshop! Laura geeft duidelijke uitleg en feedback en creëert een warme sfeer waarin alle (4) deelnemers aan hun persoonlijke stem en ademhaling kunnen werken. Het was een hele nuttige én gezellige middag!”
Roos, data-analist

“De introductieworkshop was letterlijk een verademende bewustwording. Je stem is een reflectie van je gevoelswereld, maar ook veel meer dan dat: ze is een wonderlijk instrument dat de wereld waaruit ze ontspringt ook mede kan beïnvloeden. Wanneer goed gestemd, opereert ze als een soort ‘autotune avant la lettre’. Het was waarlijk indrukwekkend hoe Laura in een paar uur tijd, in een vertrouwenwekkende setting, door middel van gerichte feedback naar aanleiding van opdrachten heeft laten ervaren hoe ‘bewust stemmig zijn’ enorm kan bijdragen aan plezier tijdens en kwaliteit van een voordracht. Een week na de workshop las ik een persoonlijk gedicht voor aan een groep ‘nieuwbekenden’. Met aandacht voor ademhaling en stemgebruik werd dit een ervaring waarvan ik niet alleen zelf heb kunnen genieten, de inhoud van het voorgedragene kreeg de kans om rijker te worden ontvangen. Laat Laura je stemmen, en neem plaats in het orkest van je context.”
Rob, business-analist

Persoonlijke ontwikkeling

Via je stem bewust in ontwikkeling.

Stemcoaching

Communiceer met meer overtuiging en zeggingskracht.

Workshops

Gebruik je stem en laat je horen!

Gratis eBook

Maak van je stem je kracht - 7 tips.

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren.

USE YOUR VOICE