Gratis eBook

Maak van je stem je kracht – 7 tips

Heb je het gevoel dat je niet helemaal overkomt zoals je werkelijk bent, dat er meer in je zit dan wat de buitenwereld van je ziet en hoort? Als je je stem ervaart als een obstakel in het contact met anderen of om jezelf op de juiste manier te uiten, denk ik dat je in mijn eBook veel waardevolle informatie gaat vinden.

Maak van je stem je kracht - 7 tips

Je leest hier hoe bepaalde persoonlijkheidskenmerken je spreekstijl kunnen beïnvloeden, en ik geef zeven tips om van je stem je kracht te maken, op een dieper niveau. Dit betekent dat je hier geen ‘quick fixes’ vindt. Verwacht dus geen trucs om je toonhoogte te verlagen zodat je meer autoriteit uitstraalt, en ook geen checklist om je presentatiestijl te pimpen. Mijn methode is een uitnodiging om je stem te gaan zien als een startpunt voor introspectie en persoonlijke ontwikkeling. 

Vul je emailadres in, en ontvang het gratis eBook meteen in je inbox. Vanaf dat moment sta je ook op mijn mailinglist, en ontvang je maximaal vier keer per jaar een nieuwsbrief met artikelen, video’s en podcasts over stemgebruik. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

*Met je gegevens ga ik zorgvuldig om. In het privacybeleid lees je waar ik je gegevens wel en niet voor gebruik.

Anderen over het eBook

“Tussen alle eBooken is dit een absolute parel!  Laura integreert hier een rijke combinatie aan ervaringen en inzichten in haar werk.”
Elles, arts, coach en trainer

Persoonlijke ontwikkeling

Via je stem bewust in ontwikkeling.

Stemcoaching

Communiceer met meer overtuiging en zeggingskracht.

Workshops

Gebruik je stem en laat je horen!

Gratis eBook

Maak van je stem je kracht - 7 tips.

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren.

USE YOUR VOICE