Kenniscommunity Positieve Desintegratie

Vandaag lanceren wij trots de Kenniscommunity Positieve Desintegratie!
 
Zoals je misschien al weet is de theorie van positieve desintegratie een belangrijk uitgangspunt en bron van inspiratie voor mijn begeleidingspraktijk. In de afgelopen jaren heeft zich een community gevormd van begeleiders die positieve desintegratie een warm hart toedragen en deze perspectieven in hun begeleidingspraktijk en levenshouding integreren. Daarnaast hebben we een levendige intervisiegroep, en op initiatief van Lotte van Lith hebben we dit jaar de website positievedesintegratie.nl nieuw leven ingeblazen en omgedoopt tot kenniscommunity.
 
Het is onze missie om de rijke, psychologische groeidynamiek uit de theorie van positieve desintegratie van Dabrowski bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Met de vernieuwde website willen bovendien een levendige (online) gemeenschap creëren rondom dit gedachtegoed. Op de site staat niet alleen de theorie uitvoerig beschreven, je vindt er ook portretten, casuïstiek, inspiratie en blogs.
 
De redactie bestaat uit Lotte Van Lith, Annemieke van Manen, Hanneke Knoop, Anke van Geel, Elles Bindels, Jolanda Scherpenzeel en mijzelf. De theorie is in beeld gebracht door illustrator Roel Iken, de website is gemaakt door Sander de Haan. Ik ben dankbaar dat deze mensen op mijn pad zijn gekomen en dat we nu zo fijn samenwerken aan deze gemeenschappelijke missie!
 
Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op onze spiksplinternieuwe website: www.positivedesintegratie.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Via je stem bewust in ontwikkeling.

Stemcoaching

Communiceer met meer overtuiging en zeggingskracht.

Workshops

Gebruik je stem en laat je horen!

Freebies

Gratis eBook, video's en meditaties.

Zangles

Iedereen kan beter leren zingen en het plezier hierin ervaren.

USE YOUR VOICE